Nu ska här slappas | Edvinas tankar
edvinamatilda

Edvinas tankar

Annons

Nu ska här slappas

Helgerna har blivit lite heliga för min del nu när jag jobbar varje dag. Annars har jag varit van vid att ha skola någon dag och jobba en annan. Nu känns det helt annorlunda och jaf märker att jag tar till vara på lediga stunder bättre än någonsin. Jag tillåter mig att vara trött och lyssnar på kroppen. Jag har ju faktiskt inte bara mig själv att tänka på.

Helgerna har just därför blivit en återhämtningsperiod. Åtminstone en utav dagarna behöver jag bara ta det lugnt. Ligga kvar i sängen länge och sen flytta till soffan. En slappardag. Igår var det full fart med shopping, kalas och mys så idag får jag slappa.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
edvinamatilda

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats