Det här med att sova | Edvinas tankar
edvinamatilda

Edvinas tankar

Annons

Det här med att sova

Varnar för ett riktigt gnälligt inlägg här nu. Skriver det mest för att det är kul att titta tillbaka på sen 😉

Alice har i några veckor vaknat två gånger i timmen minst hela nätterna för att antingen få mat eller nöja sig med napp. Jag började fundera på om hon var hungrig och kanske behövde byta mat. Rådfrågade med bvc som sa att hon inte är hungrig på natten. Jaha nehe?! Eeeeh va? Det är därför hon äter alltså, för att hon inte är hungrig?
Jag började iaf att ge ersättning ifrån 6 månader varannan flaska. Märkte ingen märkbar skillnad på sömnen. Utan samma antal vakna gånger ungefär.

Idag fick jag nog. Alice ville gå upp kl 5.15. Det ville inte jag. Hon hade då hela natten vaknat minst två gånger i timmen vilket gjorde att jag somnade vid 03. Jag var med andra ord långt ifrån utvilad när hon ville gå upp 2 timmar senare då hon redan väckt mig 4 gånger under två timmar.

Så idag har jag varit en zombie! Och inte blev det mycket sova på dagen heller. Från 05-17 hade Alice endast sovit i en timme. När hon gick och la sig nu ikväll hade hon sovit sammanlagt ca 1,5 h på hela dagen. ALICE DU ÄR FEM MÅNADER OCH BÖR INTE SOVA LIKA LITE SOM EN TVÅ ÅRING!

Som tur är så var vi på öppna förskolan så jag hade inte en chans att somna på dagen. Så förhoppningsvis så somnar jag innan 03 inatt. Att det ska vara så j*vla svårt att somna?

Alice provade även välling för första gången nu, hoppas hon står sig längre på den än på gröten!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
edvinamatilda

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Stina

    Det låter påfrestande för dig och för henne. En sak som hjälp vår lille skrutt är att höja huvudändan på sängen ganska mycket. Vet inte om ni redan provat det. Hoppas det blir bättre!

Annons
stats