6 månader! | Edvinas tankar
edvinamatilda

Edvinas tankar

Annons

6 månader!

Hej igen mammas blogg. Eller ja snart kan jag väl säga att det är min blogg eftersom mamma aldrig tar sig tid att skriva.
Idag blir jag 6 månader. Och inte igår som mamma påstod i inlägget innan. Det betyder att jag nu har andats luft längre tid än mamma visste att jag väntade i magen. Skumt!

Tanken var att vi skulle ha gjort något roligt idag för att fira min halvårsdag. Men både jag och mormor är förkylda och har sovit mest hela dagen så vi blev hemma. Nytt försök imorgon!

Läkarbesöket i torsdags gick strålande, jag gick igenom besiktningen med guldstjärna. Ja om mamma inte hade lagt sig i och berättat att jag inte vill åka bil. Där blev det lite minuspoäng men annars toppoäng!

Nu när jag är 6 månader känns det som att jag kan bestämma lite mera över min egen kropp än innan. Jag sitter tex själv i flera minuter nu och mamma blir lika glad varje gång. Tydligen är jag så duktig att jag ska överrösas med pussar. Men jag väger upp att vara jätteduktig på dagarna till att bråka på nätterna. Men det är ju så mysigt att få lite mat, en liten klapp och nappen att jag vill vakna många gånger. Mamma har inte förstått det mysiga än. Men ja, hon får lära sig!

Jag har även börjat att sträcka mig emot personer jag vill kramas med. Himla skoj att ha makt!

Att träffa mina jämnåriga kompisar börjar också bli kul. Nu leker vi lite med varandra. Det bästa är att hålla handen!


Jag provar att krypa lite, men det går inge vidare. Tusse hinner gå innan jag hinner komma fram. Men vänta ni bara, snart kommer jag på hur man gör!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
edvinamatilda

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats